Om Bettina

MIN BAGGRUND

Bettina

 

Lidt om min baggrund for at kunne tilbyde dig behandling i "Smedjens - Krop & Sjæl i balance".

 

Jeg blev færdig med uddannelsen som fysiologisk massør i 2008 ved Jysk Fysiologisk Massageinstitut i Horsens.

 

Uddannelsen giver et indgående kendskab til kroppens muskler og deres funktion. Uddannelsen er lægeexamineret. Her har jeg også lært Bindevævsmassage samt ansigts/hovedbundsmassage.

 

I 2012/2013 har jeg uddannet mig i MMT muskelterapi på Zoneterapiskolen i Varde. Desuden til Lymfedrænage terapeut og et kursus i akupressurmassage.

 

I 2010 blev jeg uddannet Reikihealer hos Rick Modlock og har sideløbende lært transformationshealing.

 

Reiki er en healingsmetode, hvor jeg lægger hænderne på klienten for at kanaliserere energi. Denne energi går derhen hvor kroppen har brug for den og ikke bare til det område, hvor mine hænder er placeret.

 

Igennem de sidste 10 år har jeg læst og studeret alt om kost og ernæring. Har taget overbyggende ernæring ved Frede Damgaard på kinesiologiskolen i Vejle. Jeg læser stadig ved kostakademiet, da det er min store interesse.

 

Uddannet Tankefeltterapeut i 2007 ved TFT Management i Vejle.

 

Tankefeltterapi er en revolutionerende teknik, hvor man med to fingre "tapper" sig til at slippe uønskede tankemønstre og kropsreaktioner. Dermed kan man afhjælpe angst, fobier, kærlighedssorger, vrede, sorg, afhængighed, eksamensskræk m.m.

 

Siden 2005 har jeg undervist i Pilates i fitnesscenter og på aftensskole. Jeg kombinerer forskellige former for Pilates med hovedvægt på Pilates på måtte. Jeg er uddannet hos DGI.

 

Pilates styrker og smidiggør kroppen på samme tid, dvs. man træner ikke kun isolerede muskelgrupper som i almindelig styrketræning, men også hele ryggen, de dybe mavemuskler og alle de små muskler i kroppen du normalt ikke bruger.

 

Det giver en bedre kropsholdning og fornemmelse af styrke indefra.

 

20 minutter 3 gange om ugen er nok, når man først har lært Pilates.

For at dygtiggøre mig, er jeg løbende på kurser indenfor massage, øreakupunktur, triggerpunkt m.m., således at jeg kan tilbyde den bedste behandling til dig.

 

Certifikater

 

 

Erfaring

 

 

Smedjens - Krop & Sjæl i balance

 

Stedet hvor du er i centrum og hvor der er tid til dig og dine behov

Kontakt

Hulvejen 3, Smedeby,

6340 Kruså

(+45) 7367 1005

(+45) 6011 6467

Tidsbestilling

 

Jeg vil bestræbe mig på at have en tid, når du har brug for det og har åbent mandag til fredag, samt lørdag efter aftale.

 

Mandag - Fredag: 08:00 to 18:00

Lørdag: Efter aftale

 

Smedjens.dk © 2011 • Privacy Policy • Terms of Use