Muskelterapi

MMT MUSKELTERAPI


I MMT systemet anvender jeg nogen massage men mest berøring af og hold på bestemte punkter på musklerne. Hermed afslappes muskelfibrene, så blodet kan gennemstrømme musklen og fjerne affaldsstofferne og samtidig afsætte ny energi.  Smerterne forsvinder og musklerne genvinder deres funktion.  Hele forløbet foregår med et minimum af smertefornemmelse.


Symptombehandlinger kan forekomme, men årsagen til skaden/traumet skal findes hurtigst muligt og behandles, da smerterne ellers har tendens til at vende tilbage.  For at opnå de bedste resultater anvender jeg som regel afspændingsteknik og åndedrætsøvelser under behandlingen. Jeg anvender også Tibetansk neuro-fodzoneterapi til afstresning og til at rette op på fejlinformationer mellem organer, muskler og hjerne.


MMT systemet er velegnet til behandling af træthed, smerter og føleforstyrrelser i hele kroppen.  De mest populære områder er: Fastlåst hals/nakke, skuldersmerter, tennis og golf albue (musearm), brystsmerter, lændesmerter, smerter i knæ, øleforstyrrelser i ben og fod, nedsunken forfod og hælspore og forstuvet fod/ankel


Som regel bruger jeg altid MMT som en del af mine behandlinger. Enkelte behandlinger som nedsunken forfod, hælspore og forstuvelser kræver dog min. 60 min behandling med MMT per fod.

Kombineres med massage


60 min.

480 kr.