Om Bettina

OM BETTINA AAGAARD


2005  - Uddannet pilates- og yogainstruktør hos DGI. Pilates styrker og smidig-gør kroppen på samme tid, dvs. man træner ikke kun isolerede muskelgrupper som i almindelig styrketræning, men også hele ryggen, de dybe mavemuskler og alle de små muskler i kroppen du normalt ikke bruger. Det giver en bedre kropsholdning og fornemmelse af styrke indefra. 20 minutter 3 gange om ugen er nok, når man først har lært Pilates.


2007 - Uddannet Tankefeltterapeut v. TFT Management i Vejle. Tankefeltterapi er en revolutionerende teknik, hvor man med to fingre "tapper" sig til at slippe uønskede tankemønstre og kropsreaktioner. Dermed kan man afhjælpe angst, fobier, kærlighedssorger, vrede, sorg, afhængighed, eksamensskræk m.m.


2008 - Uddannet fysiologisk massør v. Jysk Fysiologisk Massageinstitut. Ud-dannelsen giver et indgående kendskab til kroppens muskler og deres funktion. Uddannelsen er lægeexamineret. Her har jeg også lært Bindevævsmassage samt ansigts/hovedbundsmassage.


2010 - Uddannet Reikihealer hos Rick Modlock. Reiki er en healingsmetode, hvor jeg lægger hænderne på klienten for at kanaliserere energi. Denne energi går derhen hvor kroppen har brug for den og ikke bare til det område, hvor mine hænder er placeret.


2012-2013 - Uddannet i MMT muskelterapi på Zoneterapiskolen. Desuden til Lymfedrænage terapeut og kursus i akupressurmassage.


2012 - Uddannet i lymfedrænage v. Joan Andersen, Nice


2016 - Uddannet BMS Akupunktør ved akupunkturskole.dk

 

Igennem de sidste 15 år har jeg læst og studeret alt om kost og ernæring. Har taget overbyggende ernæring ved Frede Damgaard på kinesiologiskolen i Vejle samt kostakademiet.. Du er altid velkommen til at bede om råd vedr. kost og tilskud i forbindelse med din behandling. Da jeg er forhandler for Helsam kan jeg bestille varer hjem til dig.

 

For at dygtiggøre mig, er jeg løbende på kurser indenfor massage, øreakupunktur, triggerpunkt m.m., således at jeg kan tilbyde den bedste behandling til dig.