Behandlinger

BEHANDLINGER

MASSAGE


Jeg tilbyder behandling til ethvert behov:

fysiologisk massage, 
velvære massage, ansigtsmassage, 
hovedbundsmassage og bindevævsmassage

ANSIGTSZONETERAPI/JAPANSK LIFTING


En ansigtsbehandling der er langt mere end blot en almindelig ansigtsbehandling, den giver dit ansigt en mere frisk glød, et friskt og yngre udseende, den mindsker rynker, løfter, glatter og afspænder dit ansigt på en helt unik måde.


BARS


Jeg tilbyder Access Bars behandling, hvor jeg berører 32 punkter på dit hoved, som energimæssigt relaterer sig til forskellige områder i dit liv. Ved denne berøring frigøres negative tanker og bekymringer.

INFRAFRØD TÆPPE (SAUNA)


Jeg tilbyder Infrarød varmebehandling, som er en af de mest effektive og sikre metoder til vægttab og kropsformning. Alle livsformer på jorden har naturligt celler, der aktiveres og et stofskifte, som sættes i gang vha. infrarød varme.

LYMFEDRÆNAGE


Jeg tilbyder lymfedrænage til både ansigt og krop.

Lymfe drænage er en behandling til forskønnelse af ansigt, mod hovedpine, migræne, bi- og pandehulebetændelse og/eller eksem. 

 HEALING


Jeg tilbyder Reiki Healing samt Healing med de åndelige læger - en healingsmetode, der virker på alle niveauer; det spirituelle, det mentale, det følelsesmæssige og det fysiske. Behandlingen foregår liggende og påklædt

AKUPUNKTUR


Jeg tilbyder Body Map akupunktur, som involverer nåle i arme, hænder, ben, fødder og skalp. Nålene sidder i 30 min. og kan afhjælpe hælspore og smerter i bl.a. nakke, rygsøjle, knæ, hofter, albue samt ansigt og kæbe.