Infrarød Tæppe (Sauna)

INFRARØD TÆPPE (SAUNA)


Anvendelsen af Infrarød varme er blevet bevist til at være en af de mest effektive og sikre videnskabelige metoder til at give vægttab og kropsformning. Alle livsformer på jorden har naturligt celler der aktiveres og et stofskifte der sættes i gang vha. infrarød varme. Infrarød varme gennemtrænger huden, musklerne, knoglerne og indvolde hvilket resulterer i en dybdegående behandling som fremmer blod cirkulationen, aktiverer cellerne til hurtigere fornyelse og cellernes stofskifte. Det har en god effekt på at mindske betændelse i kroppen, lindre smerter i led og ryg, skabe bedre cirkulation i tykt blod, hele sår, overvægt osv. Sauna tæppet er specielt godt til at: fjerne udmattelse i kroppen og regenerer energien, afhjælpe muskelsmerter, nervesmerter, led- og gigt smerter, reducere leversmerter og smerter forårsagede af ukendte årsager, reducere betændelse i kroppen, udrense kroppen for giftstoffer såsom tungmetaller osv., mod højt blodtryk og kolesteroltal, stress, stive led og fibromylagi.


  Du ligger i undertøj under behandlingen, og det kan være en god idé at have et skifte sæt med, da det godt kan blive våd af sved. De første 15 min. af behandlingen får du (Hvis du ønsker) ansigtsmassage, resten af tiden ligger du bare og slappe af til noget dejligt  afstressende  musik


   Bemærk at du må ikke modtage denne behandlinger i det infrarøde tæppe, hvis du har: Høj feber – en hjerte- eller arterie sygdom(ok med accept fra læge) – har åbent og/eller betændte sår – er gravid eller bløder.

  U. ansigtsmassage


  30 min.

  250 kr.

  U. ansigtsmassage


  45 min.

  350 kr.

  M. ansigtsmassage


  30 min.

  300 kr.

  M. ansigtsmassage


  45 min.

  400 kr.

  Sauna + krops- eller bindevævsmassage


  30 min.

   425 kr.