Massage

MASSAGE

FYSIOLOGISK MASSAGE


Kan kombineres med akupunktur


...Til når du har smerter eller vil forebygge

spændinger og passe på dig selv. Får du massage, giver det mere energi og overskud, samt forkorter restituationstiden på muskelskader.


Kroppen kræver ikke så meget - én gang om måneden vil holde mange spændinger væk og derved kan mange skader undgås og overbelastningsskader forebygges.


Fysiologisk massage er en dybdegående og yderst effektiv massage. Musklerne masseres grundigt fra udspring til tilhæftning, hvorved blodgennemstrømning og ilttilførsel øges og affaldsstoffer transporteres væk.


Ved muskelspændinger over længere tid kan det udvikle sig til infiltrationer/myoser, der kan give smerter og spændings-hovedpine. Ondt i knæet kan skyldes stramme muskler i benet.


Fysiologisk massage er effektiv til behandling af skader og som forebyggende behandling.

30 min.

300 kr.

45 min.

400 kr.

60 min.

480 kr.

90 min.

700 kr.

120 min.

950 kr.

60 min.

450 kr.

90 min.

675 kr.

ANTI-STRESS MASSAGE


Anti-stress massagen består af en helkropsmassage incl. hovedbunds massage, afsluttende med healing.


ANSIGTS- OG HOVEDBUNDSMASSAGE


Ansigts- og hovedbundsmassage virker mod hovedpine og spændinger, giver nyt liv til ansigtet. Velvære, afspænding og en skøn afslutning. 


OBS: Som tillæg til massage: 15 min. for 150 kr.

VELVÆRE MASSAGE


Healende hænder ledsaget af æteriske oliers positive indflydelse på krop og sjæl. Blid men effektiv massage og samtidig dyb afspænding. Vælg om du ønsker ansigts- hovedbundsmassage includeret i denne behandling

BINDEVÆVSMASSAGE


Bindevævs massage med sugekopper er en ældgammel behandlingsform fra Kina, der virker både dybere og længere tid end traditionel massage. Bindevæv er depot for affaldsstoffer, fedt og negative følelser. Hvis disse ikke udskilles, kan der opstå symptomer som hovedpine, rygsmerter, dårligt kredsløb, spændinger, træthed og cellulitis (små knuder af affalsstoffer i underhuden).


Jeg fjerner og forebygger ophobninger af væske, fedt, affaldsstoffer og fastlåste følelser i bindevævet. Bindevæv findes overalt i kroppen og fungerer som depotorgan for affaldsstoffer når de ikke udrenses naturligt. Den naturlige udrensning kan hæmmes af usund livsstil og stress. Jo længere tid udrensningen hæmmes, jo mere vil der fyldes i bindevævet, og jo mere vil kroppen vokse f.eks.: buler (mave, lår, knæ, hofter), væskefyldte ben, appelsinhud, slap hud, hævelser under øjene, "mormor" arme og eksem.

20 min.

250 kr.

30 min.

300 kr.

60 min.

480 kr.