Ansigtszoneterapi / Japansk Lifting

Ansigtszoneterapi/Japansk Lifting


Jeg starter med at løsne musklerne i bryst, skulder og nakke.

Vælg behandling med eller uden dybderensende maske. Med maske får du en lille hånd - eller hovedbundsmassage mens masken virker.


Japansk Lifting er en behandlingsmetode, der består af ansigtszoneterapi, lymfedrænage og ansigtsmassage. Disse metoder giver tilsammen helt unikke resultater.Behandlingen mindsker ansigtets ydre tegn på ældning, slap hud, rynker, poser og mørke farver under øjnene, tunge øjenlåg m.m. 

Ikke alene løftes og forynges ansigtet, men hævelser og fine linjer reduceres også, og huden bliver blød og lækker. Samtidig tilføres ansigtet mere farve, glød og udstråling, eftersom spændinger, muskler og væv frigives.

Desuden øges blodcirkulationen, fjerner toksiner, ilter væv og stimulerer produktionen af kollagen og elastin. 

Teknikkerne, der anvendes, er bl.a. lange og dybe stræk på ansigtets muskler og væv. De bevægelser styrker strømmen af energien i meridianerne, ansigtsmusklerne og ansigtets nerver. Derved skabes der en afbalancering af ansigtet, men også af kroppen. Japansk Lifting har indflydelse på hele kroppen, fordi behandlingen indeholder stimulering af punkter, som påvirker kroppens energisystem.

En behandling med Japansk Lifting giver effekt. For at opnå det bedste resultat, anbefales det dog at få flere behandlinger i træk.

 

60 min.  500,- kr.


Med dybderensende maske

70 min.  575,- kr.